!KMSwitch errors on RISC PC 4.02 (soft)

chat about arc/risc pc gaming & RISC OS software here (NOT the core OS!)

Related forum: adventures


Trapper
Posts: 131
Joined: Tue Apr 21, 2015 11:59 am

!KMSwitch errors on RISC PC 4.02 (soft)

Postby Trapper » Fri Oct 13, 2017 3:00 pm

Any idea what this SWI is and if I can softload it?

Trying to run !KMSwitch on my RISC PC running 4.02 softload (3.70 in ROM) and I get the following error. I can load the RMModule and configure the server that way, but it’s still not working correctly.
My Pi can see the RISC PC (running as server), but when it connects my RPC mouse stops working, but the Pi one still does. I assume there is some config missing. I’ve also noticed that on the RISC PC the Pi’s hostname is just garbled.
Any idea what module has the SWI that is stopping it from running, and if I can softload it?

http://www.imagebam.com/image/a91d1b626036173

Could I run the !KMSwitch server from either Virtual Acorn (VirtualA5000, VirtualRPC, or even my licensed copy of VirtualRPC-AdjustSA) or from a network configured rpc_Emu?

Has anyone given this a try?

I’m still having problems updating my Pi instal

crj
Posts: 320
Joined: Thu May 02, 2013 4:58 pm

Re: !KMSwitch errors on RISC PC 4.02 (soft)

Postby crj » Fri Oct 13, 2017 3:28 pm

If you're searching for SWIs, it can help to search for the base of the range, not the particular number, so &44EC0 in this case.

Google found me this page, which says it's Toolbox_Initialise .


Return to “software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests