.JPGs not showing?

feedback, comments and suggestions pertaining to the *. forums
User avatar
retroclinic
Posts: 3015
Joined: Thu Jul 03, 2008 1:22 pm
Location: East Riding of Yorkshire
Contact:

.JPGs not showing?

Postby retroclinic » Sun Sep 29, 2013 9:41 pm

Hi.

Recently I've noticed some .jpg images are not showing inline anymore, just as an attachment:

http://www.stardot.org.uk/forums/viewtopic.php?f=3&t=7109&start=30#p71576
http://www.stardot.org.uk/forums/viewtopic.php?f=11&t=6451&start=90#p63392

are two examples. I've tried the forums in both IE and Chrome, and both are doing it. Is it a setting just for me, or something I have to do to get my posts to show images, as I can see some from other people, but not others.

EDIT: Just checked the "Display images within posts:" setting, and it is on.

Thx, Mark.
Image

User avatar
1024MAK
Posts: 6679
Joined: Mon Apr 18, 2011 4:46 pm
Location: Looking forward to summer in Somerset, UK...

Re: .JPGs not showing?

Postby 1024MAK » Sun Sep 29, 2013 9:50 pm

Mark, have a read of this thread

The way that the forum now displays, or does not display images and pictures does seem to be inconsistent even for new posts :(

Edit, so it appears size has something to do with it :?

All these started off as a BMP image and were converted using GIMP on a Linux system...

Colour Test Pic 03a.png


Colour Test Pic 03a.jpg


Colour Test Pic 03a33.png
(25.47 KiB) Not downloaded yet


Colour Test Pic 03a33.jpg
(20.01 KiB) Not downloaded yet


Mark
For a "Complete BBC Games Archive" visit www.bbcmicro.co.uk NOW!
BeebWiki‬ - for answers to many questions...


Return to “stardot.org.uk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests