Message Board CSS Rendering

the place for discussing bbc micro & electron software, emulators, hardware and other issues
User avatar
melchett
Posts: 249
Joined: Tue Jan 28, 2003 9:52 am

Message Board CSS Rendering

Postby melchett » Thu Jun 17, 2004 5:38 pm

Every now and again I have to use a machine that doesn't have Mozilla Firefox installed on it <!--EZCODE EMOTICON START :( --><img src=http://www.ezboard.com/images/emoticons/frown.gif ALT=":("><!--EZCODE EMOTICON END--> and am forced to use Internet Explorer to look at this site. Curiously enough though the stylesheet rendering seems to be awful i.e. each message header in the list is in a tiny font and nearly unreadable in black on blue. <br>
<br>
Everything's fine in Firefox though and much more readable. Anyone else experience this problem - I don't remember it happening six months ago so was wondering if there had been a CSS stylesheet change for the worse? Bring back the old one I say... <p></p><i></i>

B0lly
Posts: 14
Joined: Tue Jun 17, 2003 10:38 am

Tiny fonts

Postby B0lly » Sat Jun 19, 2004 9:54 pm

Yep, happening to me too as we speak. Need to get the magnifying glass out to read any text. Something must have changed as I haven't done anything at my end to upset things.<br>
<br>
Steve <p></p><i></i>

jonathonsaunders2002
Posts: 8
Joined: Tue Jun 08, 2004 12:21 pm

re:

Postby jonathonsaunders2002 » Mon Jun 21, 2004 8:41 am

sounds like you guys havnt updated ie for some small time.<br>
<br>
Download ie6 sp1 the latest one and it should be ok. I am using ie6 sp1 and not experiencing any faults at all at the moment. Also try updating your video card drivers too.<br>
<br>
J.S. <p></p><i></i>

User avatar
melchett
Posts: 249
Joined: Tue Jan 28, 2003 9:52 am

Re: CSS Rendering

Postby melchett » Mon Jun 21, 2004 11:31 am

Nope, everything's perfectly up to date (all critical patches too) and I still get the tiny fonts. Strangely enough though, sometimes is does render correctly. Must be an IEism, maybe something to do with a lag in loading the stylesheet and IE making a best guess attempt...<br>
<br>
...as I say, it works most of the time in Mozilla Firefox so I'm happy. <p></p><i></i>

B0lly
Posts: 14
Joined: Tue Jun 17, 2003 10:38 am

IE6

Postby B0lly » Mon Jun 28, 2004 3:44 pm

I agree with melchett. My machine is upto date as it is my work laptop running IE6 with SP1 installed on top. Again, the rendering problem does seem intermittent, I am fine at the moment having made no changes to my machine settings or software. Weird, must be some random coding that says if the days begins with a T or S then don't work!<br>
<br>
I guess I will have to live with it myself.<br>
Steve <p></p><i></i>


Return to “general”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests